Вітапан Інтенсив

Призначення

комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хліба та низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для прискорених способів приготування тіста.

Дозування

0,1 - 0,3% від маси борошна.

Додається в сухому вигляді до борошна перед замісом.

Склад

соєве борошно, карбонат кальцію, аскорбінова кислота, емульгатор Е472е, комплекс ферментів

Рецептури та параметри технологічного процесу
рогалики асорті батони
борошно пшеничне вищого або першого гатунку, кг 100,0 100,0
Вітапан Інтенсив, кг 0,2 - 0,3 0,1 - 0,2
дріжджі пресовані «Ефект +15%», кг 2,0 2,0
сіль, кг 1,6 1,8
маргарин, кг 7,0 2,5
цукор, кг 5,0 3,0
посипка (мак, кунжут), кг 2,0
вода, кг за розрахунком
температура тіста після замісу, °С 27-28 27-28
тривалість бродіння, хв. 20-30 20-30
температура вистійки, °С 30-35 30-35
тривалість вистоювання, хв. 50-60 45-50
температура випічки, °С 200-210 200-210
Переваги
  • збільшує водопоглинну здатність борошна;
  • сприяє швидкому формуванню структури тіста та прискорює його бродіння;
  • полегшує механічну обробку тіста;
  • відбілює м'якушку;
  • збільшує об'єм виробів, покращує структуру пористості та
  • еластичність м'якушки;
  • забезпечує рівномірне золотисте забарвлення скоринки;
  • покращує смак та аромат готових виробів;
  • уповільнює процес черствіння.
Термін зберігання

6 місяців.

Пакування

паперові багатошарові мішки масою 10 та 5 кг.