Глофа Екстракт

Виробник

Фірма “ІРЕКС” ГмбХ (Німеччина)

Призначення

При виробництві пшеничних, житніх та житньо-пшеничних сортів для наданняїм характерного солодового аромату, смаку та темного кольору.

Дозування

0,5 – 3,0% від ваги борошна

Склад

екстракт житнього солоду

Переваги
  • дозволяє замінити червоний житній солод при розробці нових сортів хліба і, завдяки стабільно високій якості, замінити житній солод, або солодові екстракти, які використовуються в рецептурах
  • отримання високоякісних виробів з пшеничного, житнього та житньо-пшеничного борошна з приємним ароматом та смаком солоду
Термін зберігання

6 міс

Упаковка

пластикові каністри по 15 кг

Рецептури

Хліб „Монастирський”

Складові Кількість
Борошно житне обдирне 60,0
Борошно пшеничне в/г або 1го/г 40,0
Дріжджі пресовані 2,5
Сіль 1,5
Цукор 3,0
Глофа екстракт 1,0
Аграм темний 0,9
Ірексол (або інший поліпшувач для пшеничного хліба) 0,2
Кмин або коріандр 0,5
Вода (приблизно) 55,0

Хліб „Рівненський духмяний”

Складові Кількість
Борошно житнє обдирне 50
Борошно пшеничне в/г або 1го/г 50,0
Дріжджі пресовані 2,0
Сіль 1,5
Глофа екстракт 1,5
Аграм темний 0,77
Кмин або коріандр 0,5
Вода 60,0-70,0

Примітка: Рекомендуємо при замісі тіста додавати Глофа Екстракт у воду, або попередньо розводити водою (для попередження непромісу)