Глофа Екстракт
Виробник
Фірма “ІРЕКС” ГмбХ (Німеччина)
Призначення
При виробництві пшеничних, житніх та житньо-пшеничних сортів для наданняїм характерного солодового аромату, смаку та темного кольору.
Дозування
0,5 – 3,0% від ваги борошна
Склад
екстракт житнього солоду
Переваги
- дозволяє замінити червоний житній солод при розробці нових сортів хліба і, завдяки стабільно високій якості, замінити житній солод, або солодові екстракти, які використовуються в рецептурах
- отримання високоякісних виробів з пшеничного, житнього та житньо-пшеничного борошна з приємним ароматом та смаком солоду
Термін зберігання
6 міс
Упаковка
пластикові каністри по 15 кг
Рецептури
Хліб „Монастирський”
Складові | Кількість |
---|---|
Борошно житне обдирне | 60,0 |
Борошно пшеничне в/г або 1го/г | 40,0 |
Дріжджі пресовані | 2,5 |
Сіль | 1,5 |
Цукор | 3,0 |
Глофа екстракт | 1,0 |
Аграм темний | 0,9 |
Ірексол (або інший поліпшувач для пшеничного хліба) | 0,2 |
Кмин або коріандр | 0,5 |
Вода (приблизно) | 55,0 |
Хліб „Рівненський духмяний”
Складові | Кількість |
---|---|
Борошно житнє обдирне | 50 |
Борошно пшеничне в/г або 1го/г | 50,0 |
Дріжджі пресовані | 2,0 |
Сіль | 1,5 |
Глофа екстракт | 1,5 |
Аграм темний | 0,77 |
Кмин або коріандр | 0,5 |
Вода | 60,0-70,0 |
Примітка: Рекомендуємо при замісі тіста додавати Глофа Екстракт у воду, або попередньо розводити водою (для попередження непромісу)