Вітапан мікс Пряний
Призначення
суміш для виробництва спеціальних сортів хліба та низькорецептурних булочних виробів з підвищеною харчовою цінністю та оригінальним ароматом і смаком.
Дозування
10-25 % від маси борошна.
Склад
картопляні пластівці, солод житній ферментований, борошно пшеничне текстуроване, насіння гарбуза, борошно пшеничне в/г, молоко сухе незбиране, соєвий лецитин (Е322), морква сушена, зелень петрушки сушена, часник сушений, борошно рисове, орегано, базилік.
Спосіб використання
Додати в сухому вигляді до борошна перед замісом тіста.
Рецептури та параметри технологічного процесу
Батони, Рогалики | Булочки | |
---|---|---|
Борошно пшеничне в/г або 1г, кг | 80,0 | 100,0 |
Борошно житнє, кг | 10,0 | - |
Вітапан мікс пряний, кг | 10,0 | 10-25 |
Дріжджі пресовані „Ефект", кг | 2,0 | 3,0 |
Сіль, кг | 2,0 | 2,0 |
Маргарин, кг | 4,0 | 5,0 |
Цукор, кг | 3,0 | - |
Вода, кг | По розрахунку | |
Вітапан мікс декоративний, кг | 1,0 | 1,5 |
Температура тіста після замісу, °С | 27-28 | 27-28 |
Тривалість бродіння, хв | 60 | 30 |
Температура вистійки, °С | 35-37 | 35-37 |
Тривалість вистоювання, хв | 50-60 | 45-50 |
Температура випічки, °С | 220-210 | 200-210 |
Переваги
- розширення асортименту продукції, що виготовляється;
- збагачення виробів цінними поживними речовинами;
- отримання виробів з оригінальним смаком і ароматом та високими споживчими властивостями;
- продовження терміну зберігання готових виробів.
Термін зберігання
6 місяців
Пакування
Паперові багатошарові мішки масою 10 кг