Вітапан мікс Пряний

Призначення

суміш для виробництва спеціальних сортів хліба та низькорецептурних булочних виробів з підвищеною харчовою цінністю та оригінальним ароматом і смаком.

Дозування

10-25 % від маси борошна.

Склад

картопляні пластівці, солод житній ферментований, борошно пшеничне текстуроване, насіння гарбуза, борошно пшеничне в/г, молоко сухе незбиране, соєвий лецитин (Е322), морква сушена, зелень петрушки сушена, часник сушений, борошно рисове, орегано, базилік.

Спосіб використання

Додати в сухому вигляді до борошна перед замісом тіста.

Рецептури та параметри технологічного процесу
Батони, Рогалики Булочки
Борошно пшеничне в/г або 1г, кг 80,0 100,0
Борошно житнє, кг 10,0 -
Вітапан мікс пряний, кг 10,0 10-25
Дріжджі пресовані „Ефект", кг 2,0 3,0
Сіль, кг 2,0 2,0
Маргарин, кг 4,0 5,0
Цукор, кг 3,0 -
Вода, кг По розрахунку
Вітапан мікс декоративний, кг 1,0 1,5
Температура тіста після замісу, °С 27-28 27-28
Тривалість бродіння, хв 60 30
Температура вистійки, °С 35-37 35-37
Тривалість вистоювання, хв 50-60 45-50
Температура випічки, °С 220-210 200-210
Переваги
  • розширення асортименту продукції, що виготовляється;
  • збагачення виробів цінними поживними речовинами;
  • отримання виробів з оригінальним смаком і ароматом та високими споживчими властивостями;
  • продовження терміну зберігання готових виробів.
Термін зберігання

6 місяців

Пакування

Паперові багатошарові мішки масою 10 кг