Використання хлібопекарських поліпшувачів дозволяє не лише позбутися дефектів, викликаних низькою якістю сировини (особливо борошна), а й надати продукції кращих споживчих властивостей: зробити тісто пухкішим, скоринку — хрусткішою, відбілити м'якушку, подовжити термін зберігання готових виробів.

Ми пропонуємо широкий вибір поліпшувачів як вітчизняних, так і закордоонних виробників.

Найменування Фасовка Застосування
Булка 5 кг, 10кг Комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних виробів
Здоба 5кг Комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних здобних та листкових виробів
Класик 10кг Комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хліба та низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для класичних технологій з тривалим бродінням.
Універсал 5 кг, 10кг Універсальний комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів
Універсал Плюс 5 кг, 10 кг Універсальний комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів
Ірекс
Найменування Фасовка Застосування
Ірексол 10 та 25 кг Універсальний комплексний поліпшувач для виробництва хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з різними хлібопекарськими якостями та для будь-яких хлібопекарних виробів.
Штабілаза 25 кг поліпшувач для всіх видів хліба з житнього, пшеничного та змішаного борошна, особливо у випадках використання борошна з пониженим вмістом клейковини, а також для виробів, які потребують підвищеного вмісту клейковини у борошні.
Тості 25 кг покращувач для виробництва тостового хліба і булочок для гамбургерів
Мела ФГ плюс 25 кг Поліпшувач для здобних виробів з пшеничного борошна
ТМ «Біовітамін»

Поліпшувачі ТМ «Біовітамін» виробництва ТзОВ «Альпі Україна» м. Миколаїв вже тривалий час присутні на ринку, а тому для багатьох хлібопеків стали звичними. До відданості своїм вподобанням також спонукає і їх приваблива ціна.

Найменування Фасовка Застосування
Біовітамін 5 кг Додається до низькоякісного борошна з надмірно слабкою клейковиною, а також до борошна, яке змелене з зерна, ураженого клопом-черепашкою. Пом'якшує структуру скоринки, усуває крихкість. Формує дрібнопористу структуру м'якушки, має відбілюючий ефект. Рекомендується застосовувати для виробництва хлібобулочних, листкових здобних виробів.
Біовітамін 1000 5 кг Додається до борошна із слабкою нееластичною клейковиною. Для борошна, яке змелене з зерна ураженого морозом (воно відрізняється підвищеною активністю амілолітичних і протеолітичних ферментів). Має особливу ефективність при виробництві подових виробів, а також виробів зі сортового пшеничного борошна з малим вмістом жиру та цукру. Збільшує термін зберігання готових виробів.
Біовітамін 2000 10 кг Додається до борошна з послабленою клейковиною та підвищеною автолітичною активністю. Ефективний при виробництві пшеничних та житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів, а також при виготовленні всіх видів традиційних сортів хліба.
Біовітамін 3000 10 кг Суха закваска для житньо-пшеничних сортів хліба з елементами поліпшувача якості борошна. Застосовується для збільшення кислотності тіста. Зміцнює клейковину борошна. Забезпечує готовим виробам аромат, смак, насичений колір.
Біовітамін Антиспоріум 5кг Додається до борошна, ураженого спорами картопляної палички, а також з послабленою клейковиною. Ефективно пригнічує розвиток картопляної хвороби, запобігає процесові "гниття" хліба, приводить до норми кислотний баланс. Прискорює процес бродіння.
Інше
Найменування Фасовка
Віста 10 кг