Використання хлібопекарських поліпшувачів дозволяє не лише позбутися дефектів,
викликаних низькою якістю сировини (особливо борошна), а й надати продукції кращих споживчих
властивостей: зробити тісто пухкішим, скоринку — хрусткішою, відбілити м'якушку,
подовжити термін зберігання готових виробів.
Ми пропонуємо широкий вибір поліпшувачів як вітчизняних, так і закордоонних виробників.
Найменування |
Фасовка |
Застосування |
Булка |
5 кг, 10кг |
Комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних виробів |
Здоба |
5кг |
Комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних здобних та листкових виробів |
Класик |
10кг |
Комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва
пшеничних сортів хліба та низькорецептурних булочних виробів.
Рекомендується для класичних технологій з тривалим бродінням.
|
Універсал |
5 кг, 10кг |
Універсальний комплексний хлібопекарський покращувач для
виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів
|
Універсал Плюс |
5 кг, 10 кг |
Універсальний комплексний хлібопекарський покращувач для
виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів
|
Найменування |
Фасовка |
Застосування |
Ірексол |
10 та 25 кг |
Універсальний комплексний поліпшувач для виробництва хлібобулочних виробів з пшеничного борошна
з різними хлібопекарськими якостями та для будь-яких хлібопекарних виробів.
|
Штабілаза |
25 кг |
поліпшувач для всіх видів хліба з житнього, пшеничного та змішаного
борошна, особливо у випадках використання борошна з пониженим вмістом клейковини, а
також для виробів, які потребують підвищеного вмісту клейковини у борошні.
|
Тості |
25 кг |
покращувач для виробництва тостового хліба і булочок для гамбургерів
|
Мела ФГ плюс |
25 кг |
Поліпшувач для здобних виробів з пшеничного борошна
|
ТМ «Біовітамін»
Поліпшувачі ТМ «Біовітамін» виробництва ТзОВ «Альпі Україна» м. Миколаїв вже тривалий час присутні на ринку, а тому для багатьох хлібопеків стали звичними.
До відданості своїм вподобанням також спонукає і їх приваблива ціна.
Найменування |
Фасовка |
Застосування |
Біовітамін |
5 кг |
Додається до низькоякісного борошна з надмірно слабкою клейковиною, а також до борошна, яке змелене з зерна, ураженого клопом-черепашкою. Пом'якшує структуру скоринки, усуває крихкість. Формує дрібнопористу структуру м'якушки, має відбілюючий ефект. Рекомендується застосовувати для виробництва хлібобулочних, листкових здобних виробів. |
Біовітамін 1000 |
5 кг |
Додається до борошна із слабкою нееластичною клейковиною. Для борошна, яке змелене з зерна ураженого морозом (воно відрізняється підвищеною активністю амілолітичних і протеолітичних ферментів). Має особливу ефективність при виробництві подових виробів, а також виробів зі сортового пшеничного борошна з малим вмістом жиру та цукру. Збільшує термін зберігання готових виробів. |
Біовітамін 2000 |
10 кг |
Додається до борошна з послабленою клейковиною та підвищеною автолітичною активністю. Ефективний при виробництві пшеничних та житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів, а також при виготовленні всіх видів традиційних сортів хліба. |
Біовітамін 3000 |
10 кг |
Суха закваска для житньо-пшеничних сортів хліба з елементами поліпшувача якості борошна. Застосовується для збільшення кислотності тіста. Зміцнює клейковину борошна. Забезпечує готовим виробам аромат, смак, насичений колір. |
Біовітамін Антиспоріум |
5кг |
Додається до борошна, ураженого спорами картопляної палички, а також з послабленою клейковиною. Ефективно пригнічує розвиток картопляної хвороби, запобігає процесові "гниття" хліба, приводить до норми кислотний баланс. Прискорює процес бродіння. |
Інше
Найменування |
Фасовка |
Віста |
10 кг |