Піа-До Мікс

Виробник

Фірма “ІРЕКС” ГмбХ (Німеччина)

Призначення

Суміш для приготування особливих виробів зі смаком та ароматом снеків. Рекомендується для приготування піцци, булочок, круасанів та інших листкових виробів.

Дозування

20-25% від ваги борошна

Склад

Пшеничне борошно, декстроза, суха пшенична закваска, прянощі, пшенична клейковина, затверділий рослинний жир, солодове борошно, емульгатор (Е472е), спеції, паприка сушена, цибуля сушена, сіль, томатний порошок, аскорбінова кислота, ферменти.

Переваги
  • застосування
    • швидке та просте приготування широкого асортименту виробів з пряним смаком – булочок, піцци, круасанів і т.п.
  • якості:
    • отримання високоякісних виробів, збагачених овочевими добавками, з оригінальним смаком та ароматом.
Умови зберігання

В сухому місці при температурі від 10 до 20ºС

Термін зберігання

9 міс.

Упаковка

Паперові багатошарові мішки по 12,5 кг.

З використанням суміші Піа-До Мікс розроблена і затверджена нормативно-технічна документація (ТУ, ТІ, і РЦ) - вироби листкові слойки “Чудові”, згідно якої Ви маєте змогу виготовляти ці вироби.

Рецептури
Слойки “Чудові” Булочки та хлібці пряні
Суміш Піа-До мікс 20,0 20,0
Борошно пшеничне в/г або 1го/г 80,0 80,0
Дріжджі пресовані 6,0 3,0
СІЛЬ 1,2 0,5
Маргарин з вмістом жиру 82% в тісто 5,0 -
Яйця курячі 3,0 -
Маргарин з вмістом жиру 80% на шарування 45,0 -
Олія рослина - 3,0
Вода за розрахунком
Параметри технологічного процесу
Слойки “Чудові” Булочки та хлібці пряні
Температура тіста після замішування, ºС: 20-22 26-28
Тривалість замішування:
інтенсивний, хв.: 3 – 5 3 – 5
звичайний, хв.: 10-15 10-15
Тривалість бродіння тіста, хв.: 15-30 15
Тривалість кінцевого вистоювання, хв.: 45-60 45-50
Температура випікання, ºС: 180-220 210-220