Для кондитерського виробництва
Для використання у кондитерському виробництві, окрім рослинних вершків, напіфабрикатів кремів та готових сумішей, ми пропонуємо і традиційну сировину:
- Повидло вагове
- Сгущене молоко та іриску (ТМ "Сладосвіт")
- Сухе молоко
- Арахіс (в тому числі смажений та дробленний)
- Цукрова пудра вагова
- Ароматизатори та есенції
- Крохмаль картопляний
- Курага ("Індастріал", "Santa Vita"), родзинки (Іран)
- Какао-порошок (Німеччина, Польща)
- Мак, кунжут, кокосова стружка
- Готові начинки (макова, "Рафаелло")
Також наявні прикраси та упаковка для тортів, про що детальніше можна дізнатися у нашого технолога.