Для кондитерського виробництва

Для використання у кондитерському виробництві, окрім рослинних вершків, напіфабрикатів кремів та готових сумішей, ми пропонуємо і традиційну сировину:

  • Повидло вагове
  • Сгущене молоко та іриску (ТМ "Сладосвіт")
  • Сухе молоко
  • Арахіс (в тому числі смажений та дробленний)
  • Цукрова пудра вагова
  • Ароматизатори та есенції
  • Крохмаль картопляний
  • Курага ("Індастріал", "Santa Vita"), родзинки (Іран)
  • Какао-порошок (Німеччина, Польща)
  • Мак, кунжут, кокосова стружка
  • Готові начинки (макова, "Рафаелло")

Також наявні прикраси та упаковка для тортів, про що детальніше можна дізнатися у нашого технолога.