Вітапан Крем Класик

Призначення

суміш для приготування кондитерського крему з ароматом молоко-ваніль.

Склад

пудра цукрова, крохмаль модифікований, сироватка молочна суха, молоко сухе незбиране, альгінат харчовий, ароматизатор натурально-ідентичний молоко-ваніль, барвник природній.

Рекомендовані рецептури
Крем базовий Крем масляний Крем для начинки
Вітапан Класик, г 350-400 350 350
Вода, г 1000 1000
Молоко, г - - 1000
Пудра цукрова, г - 300 -
Масло, г - 500 -
Спосіб приготування Налити воду в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3-5 хв. на високій. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. Масло розтерти з цукровою пудрою. Суміш збити з водою за базовою рецептурою і додати до масла. Переміша­ти до однорідної маси. Налити молоко в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 с на середній швидкості, потім 3-5 хв на високій. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації.
Переваги
  • швидкий та простий спосіб приготування;
  • універсальність використання;
  • стійкість при випіканні та заморожуванні.
Термін зберігання

4 місяці

Пакування

паперові багатошарові мішки масою 5 та 10 кг.