Вітапан Крем Класик
Призначення
суміш для приготування кондитерського крему з ароматом молоко-ваніль.
Склад
пудра цукрова, крохмаль модифікований, сироватка молочна суха, молоко сухе незбиране, альгінат харчовий, ароматизатор натурально-ідентичний молоко-ваніль, барвник природній.
Рекомендовані рецептури
Крем базовий | Крем масляний | Крем для начинки | |
---|---|---|---|
Вітапан Класик, г | 350-400 | 350 | 350 |
Вода, г | 1000 | 1000 | |
Молоко, г | - | - | 1000 |
Пудра цукрова, г | - | 300 | - |
Масло, г | - | 500 | - |
Спосіб приготування | Налити воду в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3-5 хв. на високій. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. | Масло розтерти з цукровою пудрою. Суміш збити з водою за базовою рецептурою і додати до масла. Перемішати до однорідної маси. | Налити молоко в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 с на середній швидкості, потім 3-5 хв на високій. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. |
Переваги
- швидкий та простий спосіб приготування;
- універсальність використання;
- стійкість при випіканні та заморожуванні.
Термін зберігання
4 місяці
Пакування
паперові багатошарові мішки масою 5 та 10 кг.