Cuisine

Виробник

Фірма «Скандік Фуд» (Данія)

Застосування

Замінник вершків на рослинній основі, використовуються в кулінарії для виготовлення соусів, супів, десертів та ін. Не солодкі, жирність – 25+2%.

Склад

вода, гідрогенізований рослинний жир, порошок знежиреного молока, висушений сироп глюкози, мальтодекстрин, молочні протеїни, стабілізатори (модифікований крохмаль, карбоксіметилцеллюлоза (Е 466), альгінат натрію ( Е401), емульгатори ( моно- та диацетилефір тартарікової кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот (Е472е), моно- та дигліцериди жирних кислот (Е 471), соєвий лецитин (Е322), регулятори кислотності (цитрат натрію (Е331), фосфат дикальцію (Е340)), ароматизатор ідентичний натуральному, сіль, барвник натуральний екстракт бета-каротин (Е160а).

Переваги
  • застосування:
    • простий у використанні
    • може використовуватись як окремо, так і з додаванням молока
    • може використовуватись в виробах, в яких раніше використовувались молочні вершки
  • якості
    • висока стабільність до кислоти та алкоголю
    • прекрасно підходить для гарячих соусів
    • Збитий крем стійкий до заморожування
    • Можливо вносити до 30% іншої рідини
    • Має ніжний, приємний смак та кремовий колір
    • Об'єм при збиванні збільшується до 4 разів
    • Можливе використання стабілізаторів, барвників, ароматизаторів та інших наповнювачів
Умови та термін зберігання

Зберігати в сухому місті при температурі від 2 до 18°С в закритій упаковці протягом 12 місяців. Відкритий пакет зберігати в холодильнику не більше 7 діб. Не заморожувати до збивання.

Упаковка

тетра-пак об'ємом 1 л (12 штук в упаковці)

Спосіб застосування

Перед збиванням помістити в холодильник на 24 години (найкраща температура збивання приблизно 5°С). Залити в холодну чисту ємність та збивати на середній швидкості, переходячи в процесі збивання на високу швидкість поки неутвориться необхідний об'єм. Не перезбивайте крем ! Зберігати готовий крем в закритій ємності в охолодженому місті. Готовий крем можна заморожувати.