Вітапан Крем Ідеал
Призначення
суміш для приготування кондитерського крему з ароматом рому
Склад
пудра цукрова, крохмаль модифікований, сироватка молочна суха, молоко сухе незбиране, альгінат харчовий, ароматизатор натуральний ромовий, барвник природній.
Рекомендовані рецептури
Крем базовий | Крем для начинки та декорування | Крем масляний | |
Вітапан крем Ідеал, г | 350-400 | 350 | 400 |
Вода, г | 1000 | 1000 | 1000 |
Масло, г | - | - | 400 |
Пудра цукрова, г | - | - | 250 |
Молоко згущене, г | - | 350 | - |
Спосіб приготування | Налити воду в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3 - 5 хв на високій швидкості. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. | Згущене молоко розмішати з водою, додати суміш та збити за базовою рецептурою. | Масло розтерти з цукровою пудрою. Суміш збити з водою за базовою рецептурою і додати до масла. Перемішати до однорідної маси. |
Переваги
- швидкий та простий спосіб приготування;
- універсальність використання;
- стійкість при випіканні та заморожуванні.
Термін зберігання
4 місяці
Пакування
паперові багатошарові мішки масою 5 та 10 кг.