Вітапан Крем Ідеал

Призначення

суміш для приготування кондитерського крему з ароматом рому

Склад

пудра цукрова, крохмаль модифікований, сироватка молочна суха, молоко сухе незбиране, альгінат харчовий, ароматизатор натуральний ромовий, барвник природній.

Рекомендовані рецептури
Крем базовий Крем для начинки та декорування Крем масляний
Вітапан крем Ідеал, г 350-400 350 400
Вода, г 1000 1000 1000
Масло, г - - 400
Пудра цукрова, г - - 250
Молоко згущене, г - 350 -
Спосіб приготування Налити воду в ємкість міксера, додати суміш. Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3 - 5 хв на високій швидкості. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. Згущене молоко розмішати з водою, додати суміш та збити за базовою рецептурою. Масло розтерти з цукровою пудрою. Суміш збити з водою за базовою рецептурою і додати до масла. Перемішати до однорідної маси.
Переваги
  • швидкий та простий спосіб приготування;
  • універсальність використання;
  • стійкість при випіканні та заморожуванні.
Термін зберігання

4 місяці

Пакування

паперові багатошарові мішки масою 5 та 10 кг.