Sweetwhip

Виробник

Фірма “Скандік Фуд” (Данія)

Застосування

Безмолочний крем-вершки для збивання, використовується для виготовлення тортів, тістечок, десертів та ін. Вміст цукру - 11 %, жирність – 28 %.

Склад

Вода, рослинний жир, цукор, стабілізатори (Е420, Е460, Е466), емульгатори (Е472b, Е322, Е471), молочний протеїн, сіль, регулятори кислотності (Е340, Е331), ароматизатор, барвник (β-каротин Е160а)

Переваги
  • застосування:
    • простий в застосуванні
    • може використовуватись як окремо, так і з додаванням молока
    • може використовуватись в виробах, в яких раніше використовувались молочні вершки.
  • якості:
    • збитий крем стійкий до заморожування
    • Можливо вносити до 30 % іншої рідини
    • Має ніжний, приємний солодкий смак та білий колір
    • Стабільний при збиванні та послідуючому оформленні виробів
    • Об'єм при збиванні збільшується в 3 – 3,8 рази
    • Можливе використання стабілізаторів, барвників, ароматизаторів та інших наповнювачів.
Умови та термін зберігання

Зберігати в сухому місті при температурі від 2 до 18 ºС в закритій упаковці протягом 12 місяців. Відкритий пакет зберігати в холодильнику не більше 7 діб. Не заморожувати до збивання.

Упаковка

тетра-пак об'ємом 1 л (12 штук в упаковці)

Спосіб застосування

Крем необхідно попередньо охолодити до температури від 2 до 8 ºС. Спочатку збивати в міксері при середній швидкості з подальшим переходом на високу ~ 2-3 хв. Не збивати занадто довго, щоб уникнути утворення комків.

Примітка:

  • необхідно дотримуватись температурних умов зберігання продукту, оскільки вони найбільше впливають на процес збивання крему та на якість готового напівфабрикату;
  • для кращого результату при збиванні бажано охолодити також ємність для збивання і вінчик;
  • підвищення температури продукту і навколишнього середовища ведуть до скорочення тривалості збивання і в результаті дають низький об’єм і щільну структуру;
  • кращого результату можна досягнути при завантаженні ємності на 1/ 6 частину її об’єму;
  • використання барвників, стабілізаторів, ароматизаторів скріплює структуру в процесі збивання.

Рекомендується упакувати готові вироби з метою запобігання висихання та розтріскування їх поверхні.

Строк придатності кондитерських виробів із збивними масами на рослинних вершках Світ Віп з використанням сумішей (стабілізаторів) АСТРІ Фонд та Аляска Експрес – складає 72 години (згідно ТУ У15.8-23708061-004:2007 "Вироби кондитерські борошняні Особливі").