Астрі гель
Виробник
ТОВ “Астрі” (Україна)
Застосування
для желювання фруктових та інших видів тортів, фруктовихтарталеток, покриття фруктів, які йдуть на прикрашання кремових тортів та десертів тощо.
Дозування
Астрі гель - 100 г, 400 г цукру, 1000 г води чи фруктового соку
Склад
декстроза, желюючий агент каррагінан, регулятор кислотності, пектин,лимонна кислота, згущувач.
Переваги
- застосування:
- Дуже зручний при використанні спеціального обладнання дляпокриття виробів.
- Після використання желе може бути розігріте повторно.
- Желе може бути приготоване в мікрохвильовій печі.
- Приготоване желе рідкої консистенції,тому дозволяє покривати вироби тонким шаром, що дає економію продукту.
- якості:
- швидко застигає
- стійке до кислого середовища
- прозоре желе з легким фруктовим смаком
- готове желе добре утримує вологу
- стійке до нарізання.
- Кількість цукру, який вноситься при приготуванні желе, може змінюватись.
- Фрукти, покриті Астрі гель, не окислюються.
- Зберігає блиск після застигання.
Умови та термін зберігання
в сухому прохолодному місці в закритій упаковці 12 міс.
Упаковка
Коробки масою 10 кг
Спосіб застосування
Астрі гель змішати з цукром і розчинити в киплячій воді. Піну, яка утворилася наповерхні желе, необхідно зняти за допомогою серветки або накрити гаряче желекришкою (конденсат зніме піну). Не кип’ятити довго!