Астрі гель

Виробник

ТОВ “Астрі” (Україна)

Застосування

для желювання фруктових та інших видів тортів, фруктовихтарталеток, покриття фруктів, які йдуть на прикрашання кремових тортів та десертів тощо.

Дозування

Астрі гель - 100 г, 400 г цукру, 1000 г води чи фруктового соку

Склад

декстроза, желюючий агент каррагінан, регулятор кислотності, пектин,лимонна кислота, згущувач.

Переваги
  • застосування:
    • Дуже зручний при використанні спеціального обладнання дляпокриття виробів.
    • Після використання желе може бути розігріте повторно.
    • Желе може бути приготоване в мікрохвильовій печі.
    • Приготоване желе рідкої консистенції,тому дозволяє покривати вироби тонким шаром, що дає економію продукту.
  • якості:
    • швидко застигає
    • стійке до кислого середовища
    • прозоре желе з легким фруктовим смаком
    • готове желе добре утримує вологу
    • стійке до нарізання.
    • Кількість цукру, який вноситься при приготуванні желе, може змінюватись.
    • Фрукти, покриті Астрі гель, не окислюються.
    • Зберігає блиск після застигання.
Умови та термін зберігання

в сухому прохолодному місці в закритій упаковці 12 міс.

Упаковка

Коробки масою 10 кг

Спосіб застосування

Астрі гель змішати з цукром і розчинити в киплячій воді. Піну, яка утворилася наповерхні желе, необхідно зняти за допомогою серветки або накрити гаряче желекришкою (конденсат зніме піну). Не кип’ятити довго!