Астрі Кекс
Виробник
ТОВ "Астрі" (Україна)
ПризначенняСуміш для виготовлення так званого „масляного бісквіту”: виробів типа кексів „Магдалена”, “Мафін” чи напівфабрикатів для тортів, тістечок чи пирогів, англійських кексів, що випікаються в формах чи на листах.
Застосування
пекарська суміш для виготовлення високоякісних масляних бісквітів
Дозуваннязгідно рецептури
Складцукор-пісок, пшеничне борошно, концентрат фірми "Martin Braun"
Переваги
- застосування:
- швидке і просте приготування масляних бісквітів, різноманітних кексів з шоколадом та іншими добавками, бісквітів з фруктами, англійських кексів з родзинками та інших борошняних кондитерських виробів.
- Маса чудово утримує фрукти та інші домішки на поверхні та в середині готових виробів.
- Можливість розширити асортимент шляхом введення свіжих та заморожених ягід та фруктів, шоколаду, грецького горіха, есенцій (0,5-1,0%), маку, цукатів, конфітюрів, начинок Креміум Лісовий горіх, Креміум шоколад, заварного крему АСТРІ Крем, тощо.
- якість:
- виготовлена продукція відрізняється привабливим смаком, ароматом та м’якою скоринкою
- внесені фрукти і горіхи під час випікання не сідають на дно.
- Астрі Кекс 1000г
- Яйця 300г
- Олія 335г
- Вода 165г
Рецептури кексів на основі суміші Астрі кекс
Основний рецепт:
Разом: 1800г
Сировина | Шоколадно-мармуровий | Кавово-коньячний | Пироги лист 60х40 |
---|---|---|---|
Основний рецепт | 500 | 500 | |
Шоколадна маса | Кавова маса | ||
Основний рецепт | 455 | ||
Шокобелла | 45 | ||
Астрі Кекс | 257 | 1000 | |
Олія | 82 | 340 | |
Яйця | 78 | 440 | |
Вода | 100 | ||
Борошно | 120 | ||
Кава розчинна | 10 | ||
Коньяк | 42 | ||
Шоколадна вермішель/палети | 31 | ||
Заморожені фрукти | 1000 | ||
Разом, г | 1000 | 1000 | 3000 |
Технологія приготування: | Масу приготовлену по основному рецепту змішати з шокобелою, перемішати до утворення маси одного кольору | Попередньо каву розчинити в коньяку. Потім змішати всі інгредієнти протягом 2-3 хвилин до однорідної маси. | Змішати всі інгредієнти протягом 2-3 хвилин до однорідної маси. |
Формування | На дно форми викласти масу приготовлену по основному рецепту. З кондитерського мішка відсадити параллельні полоски з шоколадної маси | На дно форми викласти масу приготовлену по основному рецепту. Зверху викласти кавову масу | На лист викласти масу, рівномірно розподілити по всій поверхні. Зверху викласти фрукти |
Температура випікання, °С | 180 | 180 | 180 |
Час випікання, хв: (вагою 400г) | 40-45 | 40-45 | 40-50 |
Декорування | Нанести малюнок у вигляді решітки з мореглос чіпс та мореглянц ваніль | Нанести малюнок у вигляді зигзагів з мореглянц ваніль | Покрити гелем |
Для одержання шоколадного кексу треба до основної рецептури додати Шокобелу в кількості 10-20% від маси тіста.
Спосіб приготування
Змішати всі інгредієнти протягом 2-3 хвилин до однорідної маси. Випікати при температурі 180-190°С продовж 15-45 хвилин в залежності від маси виробів.
Термін зберігання
12 місяців
Пакування
паперові мішки вагою 25 кг