Астрі Кекс

Виробник

ТОВ "Астрі" (Україна)

Призначення

Суміш для виготовлення так званого „масляного бісквіту”: виробів типа кексів „Магдалена”, “Мафін” чи напівфабрикатів для тортів, тістечок чи пирогів, англійських кексів, що випікаються в формах чи на листах.

Застосування

пекарська суміш для виготовлення високоякісних масляних бісквітів

Дозування

згідно рецептури

Склад

цукор-пісок, пшеничне борошно, концентрат фірми "Martin Braun"

Переваги
  • застосування:
    • швидке і просте приготування масляних бісквітів, різноманітних кексів з шоколадом та іншими добавками, бісквітів з фруктами, англійських кексів з родзинками та інших борошняних кондитерських виробів.
    • Маса чудово утримує фрукти та інші домішки на поверхні та в середині готових виробів.
    • Можливість розширити асортимент шляхом введення свіжих та заморожених ягід та фруктів, шоколаду, грецького горіха, есенцій (0,5-1,0%), маку, цукатів, конфітюрів, начинок Креміум Лісовий горіх, Креміум шоколад, заварного крему АСТРІ Крем, тощо.
      • якість:
        • виготовлена продукція відрізняється привабливим смаком, ароматом та м’якою скоринкою
        • внесені фрукти і горіхи під час випікання не сідають на дно.
      Рецептури кексів на основі суміші Астрі кекс

      Основний рецепт:

      • Астрі Кекс 1000г
      • Яйця 300г
      • Олія 335г
      • Вода 165г

      Разом: 1800г

      Сировина Шоколадно-мармуровий Кавово-коньячний Пироги лист 60х40
      Основний рецепт 500 500
      Шоколадна маса Кавова маса
      Основний рецепт 455
      Шокобелла 45
      Астрі Кекс 257 1000
      Олія 82 340
      Яйця 78 440
      Вода 100
      Борошно 120
      Кава розчинна 10
      Коньяк 42
      Шоколадна вермішель/палети 31
      Заморожені фрукти 1000
      Разом, г 1000 1000 3000
      Технологія приготування: Масу приготовлену по основному рецепту змішати з шокобелою, перемішати до утворення маси одного кольору Попередньо каву розчинити в коньяку. Потім змішати всі інгредієнти протягом 2-3 хвилин до однорідної маси. Змішати всі інгредієнти протягом 2-3 хвилин до однорідної маси.
      Формування На дно форми викласти масу приготовлену по основному рецепту. З кондитерського мішка відсадити параллельні полоски з шоколадної маси На дно форми викласти масу приготовлену по основному рецепту. Зверху викласти кавову масу На лист викласти масу, рівномірно розподілити по всій поверхні. Зверху викласти фрукти
      Температура випікання, °С 180 180 180
      Час випікання, хв: (вагою 400г) 40-45 40-45 40-50
      Декорування Нанести малюнок у вигляді решітки з мореглос чіпс та мореглянц ваніль Нанести малюнок у вигляді зигзагів з мореглянц ваніль Покрити гелем

      Для одержання шоколадного кексу треба до основної рецептури додати Шокобелу в кількості 10-20% від маси тіста.

      Спосіб приготування

      Змішати всі інгредієнти протягом 2-3 хвилин до однорідної маси. Випікати при температурі 180-190°С продовж 15-45 хвилин в залежності від маси виробів.

      Термін зберігання

      12 місяців

      Пакування

      паперові мішки вагою 25 кг