Суміші
Для приготування бісквітів та кексів
Найменування | Фасовка | Призначення |
---|---|---|
Астрі Бісквізіт | 25 кг | Для приготування бісквітного напівфабрикату (основа для тістечок, тортів і т. п.) |
Астрі Шокобіс | 25кг | Для приготування бісквітного шоколадного напівфабрикату без додавання іншої сировини ( яєць, борошна, цукру) |
Астрі Мафін Мікс | 25 кг | Суміш для виготовлення так званого „масляного бісквіту”: виробів типу “Маффін” чи напівфабрикатів для тортів, тістечок, відкритих пирогів та пирогів з фруктами, що випікаються в формах чи на листах |
Астрі Кекс Шоколадний | 25 кг | Суміш для виготовлення так званого „масляного бісквіту”: виробів типа кексів „Магдалена”, “Мафін” чи напівфабрикатів для тортів, тістечок чи пирогів, англійських кексів, що випікаються в формах чи на листах. |
Суміші для желювання та стабілізатори
Найменування | Фасовка | Призначення |
---|---|---|
Астрі Гель | 10 кг | для желювання фруктових та інших видів тортів, фруктових тарталеток, покриття фруктів, які йдуть на прикрашання кремових тортів та десертів тощо. |
Астрі фікс | 10 кг | Порошкоподібна суміш для зв’язування вологи в будь-яких начинках (макова, сирна, м’ясна, фруктова тощо). Використовується при виготовленіфруктових наповнювачів, начинок для тортів, десертів, булочок. |
Астрі Фонд Капучіно (полуниця, малина, нейтраль) | 1 кг | порошкоподібний стабілізатор застосовується для надання збитому крему більшої стабільності (готовий виріб можна нарізати порціями без втрати форми) та надання кольору, смаку та аромату. Використовується при приготуванні кремів, прошарків для тортів, тістечок, фруктових десертів та інших кондитерських виробів; при виробництві йогуртів. |