Вітапан Крем Оригінал
Призначення
суміш для приготування кондитерського крему з ароматом лимона.
Склад
пудра цукрова, крохмаль модифікований, сироватка молочна суха, молоко сухе незбиране, альгінат харчовий, ароматизатор натуральний лимон, барвник природній.
Рекомендовані рецептури
| Крем базовий | Крем для начинки та декорування | Начинка сирна | |
|---|---|---|---|
| Вітапан крем Оригінал, г | 350-400 | 200 | 250 |
| Вода, г | 1000 | 500 | 500 |
| Пудра цукрова, г | - | - | 100 |
| Вершки рослинні, г | - | 700 | - |
| Сир домашній, г | - | - | 750 |
| Яйця, г | - | - | 150 |
| Спосіб приготування | Налити воду в ємкість міксера,додати суміш.Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3 - 5 хв на високій швидкості. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. | Збити рослинні вершки. Суміш та воду збити за базовою рецептурою і додати до вершків. Перемішати до однорідної маси на низькій швидкості міксера або вручну. | Суміш та воду збити за базовою рецептурою, окремо розтерти сир з пудрою та яйцями. З'єднати компоненти, перемішати до однорідної маси. |
Переваги
- швидкий та простий спосіб приготування;
- універсальність використання;
- стійкість при випіканні та заморожуванні.
Термін зберігання
4 місяці
Пакування
паперові багатошарові мішки масою 5 та 10 кг