Вітапан Крем Оригінал

Призначення

суміш для приготування кондитерського крему з ароматом лимона.

Склад

пудра цукрова, крохмаль модифікований, сироватка молочна суха, молоко сухе незбиране, альгінат харчовий, ароматизатор натуральний лимон, барвник природній.

Рекомендовані рецептури
Крем базовий Крем для начинки та декорування Начинка сирна
Вітапан крем Оригінал, г 350-400 200 250
Вода, г 1000 500 500
Пудра цукрова, г - - 100
Вершки рослинні, г - 700 -
Сир домашній, г - - 750
Яйця, г - - 150
Спосіб приготування Налити воду в ємкість міксера,додати суміш.Збивати 30 секунд на середній швидкості, потім 3 - 5 хв на високій швидкості. Залишити отриману масу на кілька хвилин для стабілізації. Крем термостабільний. Збити рослинні вершки. Суміш та воду збити за базовою рецептурою і додати до вершків. Перемішати до однорідної маси на низькій швидкості міксера або вручну. Суміш та воду збити за базовою рецептурою, окремо розтерти сир з пудрою та яйцями. З'єднати компоненти, перемішати до однорідної маси.
Переваги
  • швидкий та простий спосіб приготування;
  • універсальність використання;
  • стійкість при випіканні та заморожуванні.
Термін зберігання

4 місяці

Пакування

паперові багатошарові мішки масою 5 та 10 кг