Астрі бісквізіт

Виробник

ТОВ “Астрі” (Україна)

Застосування

Для приготування бісквітного напівфабрикату (основа для тістечок, тортів і т. п.)

Дозування

близько 50% від загальної маси сировини

Склад

Пшеничне борошно, цукор-пісок, концентрат фірми "Martin Braun", молоко сухе знежирене

Переваги
  • застосування:
    • швидкий та простий спосіб отримання високоякісного бісквітного напівфабрикату
    • Всі компоненти дозуються та змішуються одночасно і збиваються на протязі 10 хвилин
  • якості:
    • одержані вироби вирізняються рівномірною пористістю, хорошими смаковими якостями, стабільністю форми та об’єму, а також зберігають свіжість протягом тривалого часу
    Умови та термін зберігання

    8 міс.

    Упаковка

    Паперові мішки масою 25 кг

    Рецептура
    Сировина Для рулетів, г Для тортів, г
    Астрі бісквізіт 1000 1000
    Яйця (меланж) 700 600
    Вода (холодна) 300 200
    Всього 2000 1800
    Параметри технологічного процесу
    • Тривалість збивання, хв. - 10
    • Тривалість випікання, хв.:
      • напівфабрикатів для тортів 25 – 30
      • напівфабрикатів для рулетів 7 – 10
    • Режими випікання:
      • напівфабрикатів для тортів: температура 170 – 180 0С.
      • напівфабрикатів для рулетів: температура 210 – 220 0С, з парозволоженням на початку випікання.