Астрі бісквізіт
Виробник
ТОВ “Астрі” (Україна)
Застосування
Для приготування бісквітного напівфабрикату (основа для тістечок, тортів і т. п.)
Дозування
близько 50% від загальної маси сировини
Склад
Пшеничне борошно, цукор-пісок, концентрат фірми "Martin Braun", молоко сухе знежирене
Переваги
- застосування:
- швидкий та простий спосіб отримання високоякісного бісквітного напівфабрикату
- Всі компоненти дозуються та змішуються одночасно і збиваються на протязі 10 хвилин
- якості:
- одержані вироби вирізняються рівномірною пористістю, хорошими смаковими якостями, стабільністю форми та об’єму, а також зберігають свіжість протягом тривалого часу
- Тривалість збивання, хв. - 10
- Тривалість випікання, хв.:
- напівфабрикатів для тортів 25 – 30
- напівфабрикатів для рулетів 7 – 10
- Режими випікання:
- напівфабрикатів для тортів: температура 170 – 180 0С.
- напівфабрикатів для рулетів: температура 210 – 220 0С, з парозволоженням на початку випікання.
Умови та термін зберігання
8 міс.
Упаковка
Паперові мішки масою 25 кг
Рецептура
Сировина | Для рулетів, г | Для тортів, г |
---|---|---|
Астрі бісквізіт | 1000 | 1000 |
Яйця (меланж) | 700 | 600 |
Вода (холодна) | 300 | 200 |
Всього | 2000 | 1800 |