Iрексол

Виробник

Фірма «Ірекс» ООО (Росія)

Призначення

Універсальний комплексний поліпшувач для виробництва хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з різними хлібопекарськими якостями та для будь-яких хлібопекарних виробів.

Дозування

0,1—0,3% від ваги борошна

Склад

пшеничне борошно, соєві білки, вуглеводи, аскорбінова кислота, ферменти,емульгатори та інше

Переваги
  • застосування:
    • зміцнює клейковину тіста
    • збільшує його водопоглинну здатність
    • прискорює процес бродіння
    • поліпшує реологічні властивості тіста
  • якості:
    • покращує смак та аромат готових виробів
    • збільшує їх об’єм
    • підвищує еластичність м’якушки та скоринки
    • покращує структуру та відбілює м’якушку
    • надає виробам привабливий зовнішній вигляд
    • сповільнює процес черствіння хліба
Термін зберігання

9 місяців

Упаковка

паперові багатошарові мішки по 10 та 25 кг

Рецептура
Складові Кількість
Борошно пшеничне в/г або 1го/г 100,0
Ірексол 0,1—0,3
Дріжджі прессовані 3,0
Сіль 1,5
Цукор 1,0
Маргарин 2,0
Вода (за розрахунком) ~ 52,0
Параметри технологічного процесу
  • Тривалість замісу тіста, хв.:
    • інтенсивний 3—5
    • звичайний 15
  • Температура тіста після замісу, °С 26 — 28
  • Тривалість бродіння тіста, хв. 10 — 20
  • Температура випічки, °С 220 — 230