Тості

Виробник

Фірма “ІРЕКС” ГмбХ (Німеччина)

Призначення

покращувач для виробництва тостового хліба і булочок для гамбургерів.

Дозування

1% -2% від ваги борошна.

Склад

пшеничне борошно, карбонат кальцію, стеароіл-2-лактілат соди, аскорбінова кислота, ензими.

Переваги
  • застосування:
    • прискорює процес бродіння
    • дозволяє отримати тонкостінну та рівномірну пористість, характерну для таких виробів, як тости та гамбургери.
  • якості:
    • покращує смак і аромат готових виробів.
    • Вироби мають ніжну структуру м’якіша і тонку скоринку
    • відбілює м’якіш, сповільнює процес черствіння хліба
Термін зберігання

12 місяців

Упаковка

паперові багатошарові мішки масою 25 кг

Рецептура
тостовий хліб булочки для гамбургерів
борошно пшеничне в/г або 1/г 100,0 100,0
дріжджі хлібопекарські пресовані 3,0 5,0
сіль 1,5 2,0
маргарин 2,0 4,0
Тості 1,0 1,0
цукор 1,0 8,0
Вейцензауер 1,0
вода (за розрахунком) приблизно 60,0 54,0
Параметри технологічного процесу
  • Тривалість замісу тіста, хв.:
    • інтенсивний: 3 ± 6
    • звичайний: 15
  • Температура тіста після замісу, °С: 26 - 28
  • Тривалість бродіння тіста, хв.: 10 - 20
  • Температура випічки, °С: 220 - 230