Тості
Виробник
Фірма “ІРЕКС” ГмбХ (Німеччина)
Призначення
покращувач для виробництва тостового хліба і булочок для гамбургерів.
Дозування
1% -2% від ваги борошна.
Склад
пшеничне борошно, карбонат кальцію, стеароіл-2-лактілат соди, аскорбінова кислота, ензими.
Переваги
- застосування:
- прискорює процес бродіння
- дозволяє отримати тонкостінну та рівномірну пористість, характерну для таких виробів, як тости та гамбургери.
- якості:
- покращує смак і аромат готових виробів.
- Вироби мають ніжну структуру м’якіша і тонку скоринку
- відбілює м’якіш, сповільнює процес черствіння хліба
Термін зберігання
12 місяців
Упаковка
паперові багатошарові мішки масою 25 кг
Рецептура
тостовий хліб | булочки для гамбургерів | |
---|---|---|
борошно пшеничне в/г або 1/г | 100,0 | 100,0 |
дріжджі хлібопекарські пресовані | 3,0 | 5,0 |
сіль | 1,5 | 2,0 |
маргарин | 2,0 | 4,0 |
Тості | 1,0 | 1,0 |
цукор | 1,0 | 8,0 |
Вейцензауер | – | 1,0 |
вода (за розрахунком) приблизно | 60,0 | 54,0 |
Параметри технологічного процесу
- Тривалість замісу тіста, хв.:
- інтенсивний: 3 ± 6
- звичайний: 15
- Температура тіста після замісу, °С: 26 - 28
- Тривалість бродіння тіста, хв.: 10 - 20
- Температура випічки, °С: 220 - 230