Дріжджі «Екстра»

Якісні показники
  • підйомна сила, хв.,не більше — 30
  • кислотність, мг оцтовоі кислоти (на кінець терміну зберігання) — 240
  • вологість, % не більше — 70
  • Термін зберігання дріжджів — 30 діб (при температурі від 0 до 4°С)
Дозування

Дріжджі «Екстра« придатні для традиційного та прискореного способу приготування тіста, для виробництва широкого асортименту хлібобулочних виробів, різноманітних за рецептурою.

Дозування дріжджів «Екстра« залежить від технології приготування тіста, технічного оснащення хлібопекарського підприємства, якості сировини та умов виробництва.

Спосіб приготування тіста Дозування дріжджів, %
Традиційний опарний спосіб згідно з рецептурою
Безопарний спосіб 1,6—2,5
Прискорений спосіб 2,0—3,5