Дріжджі «Ефект+15%»

Дріжджі Ефект+15%
Якісні показники
  • підйомна сила, хв., не більше — 34
  • кислотність, мг оцтової кислоти (на кінець терміну зберігання) — 240
  • вологість, % не більше — 68,5
  • Термін зберігання дріжджів «Ефект+15%» — 30 діб (при температурі від 0 до 4°C)
Дозування

Дріжджі «Ефект+15%» придатні для традиційного та прискореного способу приготування тіста, для виробництва хлібобулочних виробів, різноманітних за рецептурою.

Дозування дріжджів «Ефект+15%» залежить від технології при готування тіста, рецептури його приготування, технічного оснащення підприємства, якості сировини та умов виробництва.

Спосіб приготування тіста Дозування дріжджів, %
Традиційний опарний спосіб 0,8-1,0
Безопарний спосіб 0,8-1,5
Прискорений спосіб 1,5-2,5

Для високорецептурних булочних виробів витрати дріжджів «Ефект+15%» складають 2,5 — 3,0% до маси борошна.

Якщо тісто готується опарним способом, для приготування опари потрібно взяти 0,8 — 1,0% дріжджів до маси борошна, решту дріжджів внести при замісі тіста.